Komarniki

Rolo komarniki – so v standard izvedbi bele, rjave in srebrne barve. Dobavljivi pa so tudi raznih ral barvah po želji. Lahko so samostojni ali integrirani vškatlo rolete. V primeru samostoječih je kaseta velika le 45 mm z vodili 30 mm. Klik sistem za zapiranje in odpiranje omogoča roloju enostavno uporabo. Komarnik na poteg lahko namestimo tudi, če že imamo obstoječo zunanjo predokensko ali nedokensko roleto, pravtako je možna montaža pod zunanjo žaluzijo v določenih primerih.

Vratni komarniki (na “pant” ) - Vratni komarnik je sestavljen iz barvnih alu profilov v katerega je vpeta UV stabilna mreža iz steklenih vlaken. V višini odpiranja vrat je med obema vzdolžnima profiloma vpet prečni profil z ročico, ki pri odpiranju preprečuje stik in s tem poškodbo mreže. Panti imajo vzmet, zaradi katere se vrata zaprejo sama.

Drsni komarnik je primeren za drsni sistem vrat in panoramske stene in dvokrilna okna s pokončnim stebrom. Drsni del vrat ima lahko enojna, dvojna ali trojna drsna krila. Profili so iz aluminija, v standard izvedbi bele, rjave, antracit in srebrne barve. Profile lahko barvamo tudi po vaši želji. Montaža je možna tudi pod že vgrajeno roleto ali zunanjo žaluzijo.

Fiksni komarniki so sestavljeni iz aluminijastih prašno barvanih profilov, z vstavljeno mrežico iz steklenih vlaken. Obstaja več sistemov pritrditve z magnetom ali distančniki na okenski podboj. Enostavna montaža in demontaža v času, ko ga ne potrebujemo. Pri vseh tipih komarnikov lahko izbiramo med različnimi tipi mreže ( navadna, antistatična, anti elektrosmog in tudi transpatec mreža)